اَلسَلامُ عَلَيْكُم وَرَحْمَةُ اَللهِ وَبَرَكاتُهُ
Segala puji-pujian bagi Allah Subhanahu Wata’ ala,
selawat serta salam ke atas junjungan besar kita Nabi Muhammad. (S.W.A)
Kerana limpah dan rahmatnya kita direzekikan bertemu dengan solusi yang sangat dicari-cari selama ini,
iaitu solusi cengkaman najis dadah yang mencengkam bunga bangsa kita. melalui program Drug Rehabilitation Therapy (DRT) yang telah di ilhamkan dariNya Alhamdulillah.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________
“Sebaik-baik manusia adalah manusia yang banyak memberi manfaat kepada ramai manusia yang lain #hadisQudsi.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
Saya juga ingin menjadi insan seperti rasulluah sabda ini. saya juga percaya anda juga mahu jadi insan seperti ini kerana itulah anda berada disini.

Adakah anda di dalam situasi yang sulit seperti ini…

    • Mungkin anda ingin menyelamatkan seseorang, kerana mungkin orang itu adalah insan yang sangat penting dalam hidup dan mati anda?
    • Mungkin juga anda keliru mengapa anak yang anda didik dan besarkan dengan ilmu agama, kini berubah menjadi seperti orang yang hilang pedoman?
    • Mungkin dia yang dibesarkan dengan sepenuh kasih sayang, sepenuh tertib dan adab hari ini berubah menjadi manusia yang hilang pertimbangan?
    • Mungkin insan kesayangan anda, kini berubah dan hilang kesopanan, habis hilang hormat pada diri anda malah kepada dirinya sendiri?
    • Mungkin dia yang anda kenali kini sudah tidak kenal dirinya yang sebenar?
“Percayalah wahai ibu dan ayah, anak ini memerlukan pertolongan mu, untuk membawa dia kembali ke alam yang nyata. Kerana pada ketika ini dia telah berada di dalam cengkaman yang amat mengerikan…najis dadah.”
MasyaAllah… jauhilah bala bencana sebegini dari terus melanda.
Mungkin orang itu sangat penting untuk anak-anak anda, mungkin orang itu suami anda yang sebelum ini sentiasa membela dan melindungi anda, namun hari ini dia tidak seperti dulu kerana, dia telah berada di dalam pengaruh najis dadah. Namun, harus kita fahami, sebenarnya itu bukan soal keruntuhan akhlak tetapi dia sedang SAKIT!

“Izinkan saya mengenalkan diri yang serba ringkas ini…”

Nama saya Mohamad Yusni bin Yusoff dilahikan oleh ibu ku Solehah binti Noh pada 02/10/1976 di tanah Rancangan Felda Sungai Tiang Pendang Kedah di besarkan di Langgar Alor Setar Kedah. telah berkahwin miliki 6 orang anak 4 lelaki 2 perempuan
Satu ketika dulu saya tidak pernah rasa bertapa pentingnya ilmu pengetahuan tentang herba dan akar-akar kayu
Walaupun saya sering melihat mak bertungkus-lumus menyiapkan akar-akar kayu dan rempah ratusnya untuk menghasilkan jamu
(hubungan intim suami isteri dan jamu wanita bersalin,) 
Pernah mendapat latihan ketenteraan dalam TUDM dan berkhidmat di Cawang Latih Provos di TUDM Jugra dari 2001 – 2004

semangat petrotik telah lama tertanam dalam diri cintakan tanah air  

sehinggalah Pada satu hari tu saya diserang penyakit gout yang sangat serius pada usia 33 tahun, pada saya penyakit ini di usia itu sangat memalukan
Sedangkan saya adalah bekas tentera yang bersara awal.Saya mencuba apa saja jenis penawar yg dicadangkan beli ja Tak kisah harganya.
Alhamdulillah selepas 2 bulan ke 3 bulan mencari solusi masalah gout saya, satu pagi tu saya tidak sedar yang gout menyerang kaki saya dah hilang,
hinggalah waktu petang baru saya perasan yang goud saya dah tak ada lagi, saya mencari Apakah penawar yang dah saya guna semalam, “Yes Inilah herbanya
 
mencari kepuasan dalam mejalankan tugas adalah keutamaan walaupun telah tamat dalam perkhidmatan. kini beralih bidang perniagaan menyediakan perkhidmatan pemulihan dadah dengan gaya yang tersendiri
Selepas amal 2 bulan hingga sekarang dah Tak ada serangan gout lagi. Di situlah mulanya timbul minat saya terhadap herba dan saya suka bertanya dengan orang-orang yang arif serta Mengkaji tentang herba. namun pada ketika itu saya tak buat perniagaan herba-herba ni, hanya berkongsi beri secara percuma itu pun jika ada yang mengadu sakit pada saya. kerana pada ketika itu saya fokus pada perniagaan yang sedia. sehinggalah pada hujung tahun 2011 perniagaan itu bermasalah, jatuh teruk tiada modal yg cukup tiada kenderaan walaupun sebuah basikal. berdikit dikit berusaha untuk bangun semula, sehinggalah satu ketika ….
satu hari Saya sedang duduk di sebuah gerai ada sekumpulan pemandu kereta sewa berbual tentang penyakit mereka ada yang kencing manis dan sebagainya .Saya pun cuba menyampuk perbualan mereka beritahu “saya juga pernah terkena penyakit Sekian dan cuba guna sekian dan Alhamdulillah sekarang saya dah okey, jika nak saya boleh bagi cuba sekarang jugak”selepas mereka cuba dan rasa positif masing-masing order.
Dari hari itu Bermulalah permintaan demi permintaan dari hari ke hari bulan ke bulan kini saya berjaya meningkatkan hasil rawatan
seiring dengan formula termantap lagi padu! yang dihasilkan mengikut kefahaman dan pengalaman saya. Kini saya fokus pada penyelesaian
masalah ketagihan syabu heroin dan semua jenis dadah yang terlarang dengan #DRT program pemulihan dadah NO 1 terbaik di Malaysia. barulah saya sedar kelebihan keistimewaan yang dianugerahkan bukan untuk disimpan tetapi untuk dikongsi manfaatnya kepada ramai orang.
semoga setiap usaha membantu memulihkan pesakit-pesakit mangsa dadah  mendapat perlindungan  keredhaan pandangan dan kasih sayang Allah serta  dititipkan pahala
kepada ibu dan aruah ayah ku semoga aruah ayah  tenang disana Al’fatihah.
Besarnya hak seorang suami terhadap istrinya, digambarkan dalam sabda Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam:
لاَ يَصْلُحُ لِبَشَرٍ أَنْ يَسْجُدَ لِبَشَرٍ، وَلَوْ صَلَحَ لِبَشَرٍ أَنْ يَسْجُدَ لِبَشَرٍ لَأَمَرْتُ الْمَرْأَةَ أَنْ تَسْجُدَ لِزَوْجِهَا مِنْ عِظَمِ حَقِّهِ عَلَيْهَا، وَاَّلذِي نَفْسِيْ بِيَدِهِ لَوْ كَانَ مِنْ قَدَمِهِ إِلَى مَفْرَقِ رَأْسِهِ قَرْحَةً تَجْرِي بِالْقَيْحِ وَالصَّدِيْدِ، ثُمَّ اسْتَقْبَلَتْهُ فَلحسَتْهُ مَا أَدّّتْ حَقَّهُ .
“Tidaklah pantas bagi seorang manusia untuk sujud kepada manusia yang lain. Seandainya pantas/boleh bagi seseorang untuk sujud kepada seorang yang lain niscaya aku perintahkan istri untuk sujud kepada suaminya dikarenakan besarnya hak suaminya terhadapnya.
Demi Zat yang jiwaku berada di tangannya, seandainya pada telapak kaki sampai belahan rambut suaminya ada luka/buruk yang mengucurkan nanah bercampur darah, kemudian si istri menghadap suaminya lalu menjilati luka/buruk tersebut, niscaya ia belum sempurna (belum dianggap cukup) menunaikan hak suaminya.”
[HR. Ahmad (3/159), dishahihkan Al-Haitsami (4/9), Al-Mundziri (3/55), dan Abu Nu’aim dalam Ad-Dala’il (137). Lihat catatan kaki Musnad Imam Ahmad (10/513), cet. Darul Hadits, Al-Qahirah]
ramai para isteri keliru kerana banyak pihak mencadangkan mohon peceraian di Mahkamah apabila si suami terlibat dengan dadah. sedangkan tindakan itu tidak membawa apa-apa manfaat pun. USAH KELIRU HUBUNGI KAMI IZINKAN KAMI RUNGKAIKAN KEKUSUTAN FIKIRAN ANDA . setiap jodoh yg Allah berikan adalah yang terbaik.
terima anugerah yang disampaikan oleh Perdana Menteri Malaysia ke6 dato'seri Mohamad Najib bin Abdul Razak #bossku di Pejabat Perdana Menteri di Putrajaya pada 15/10/2015
video pengenalan sejarah progeam DRT
terjebak dengan dadah!? mereka perlu dirawat bukan dihukum. ini bukan masalah aklak ia adalah masalah penyakit yang perlu di rawat

terjebak dengan dadah!? mereka perlu dirawat bukan dihukum. ini bukan masalah aklak ia adalah masalah penyakit yang perlu di rawatn 

klik video dibawah untuk penerangan jangan lupa subcribe

tak perlu baca tonton sahaja viedo diatas jangan lupa subcribe

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh Sekarang saya berada di masjid Nabawi di Madinah, Alhamdulillah baru lepas solat subuh saya nak Apakah punca sebenarnya
apa yang penting yang patut kita buat patut kita faham tentang isu masalah dadah ni tuan-tuan dan puan-puan seringkali saya dapat aduan daripada famili
daripada mak ayah isteri mereka sering memberi alasan bahawa keluarga mereka terlibat dengan dadah ni tak nak berubah tak nak berusaha untuk berubah
Tak nampak kesungguhan jadinya satu benda yang saya nak share dengan anda sebenarnya mana ada penyakit yang boleh berubah sebab ini bukan masalah
perangai ini bukan masalah tetapi dalam masa penyakit-penyakit perlu dirawat penyakit perlu diberi perhatian satu lagi kita ingat penyakit yang mereka
alami penyakit yang mereka hadapi adalah penyakit yang bersifat serangan di otak di bahagian otak.<br><br> tambahan pula serangan dia bukan sekadar kotak
di seluruh anggota badan dia maksudnya anggota dalaman dia jadi efeknya nampak di luar jadinya baik jika ia adalah masalah mental kepada orang gila yang
biasa dia hanya mental sahaja dia bukan masalah badan dia orang gila makan makanan kutip dalam tong sampah pun okey dia ada sihat tapi orang yang mental
akibat dadah ni function dalaman badan dia tidak normal seperti biasa jadinya mereka ni melalui situasi yang bertindih-tindih satu pertindihan tentang isu
masalah mental yang kedua kesakitan yang mereka alami anggap dia ni masalah keruntuhan akhlak orang menganggap dia ni adalah masalah moral sedangkan dia
orang betul-betul adalah masalah penyakit yang serangan yang dia tak nampak di sudut moralnya jadi jika masih berkata mereka tak nak berubah sampai bila pun
untuk tangani masalah ni sangat sangat sukar maknanya dia kena bermula daripada diri kita sekeliling ini sering juga saya dapat maklumat aduan Dia orang cakap
apa penyakit buat ambil saya sangat-sangat tak sejuk ayat ni penyakit buat ambil.<br><br> kita tahukah apa yang dia lalu okeylah bagi saya peluang untuk buat
bagi tuan dan puan puan faham penyakit buat ambil ni macam kencing manis macam darah tinggi itu penyakit buah ambil sebab tak jaga makanan apa dia lagi jenis jenis
masalah kesihatan itu adalah penyakit buat ambil tak ada orang nak hina pun tak ada orang nak benci pun tapi masalah dadah sebenarnya adalah penyakit yang orang kena
kan dia Pada first time maksudnya perkenalkan pada dia mana ada orang sini saja suka-suka tak pernah ambil dadah nak pergi ambil dadah mesti ada orang yang perkenalkan
ada orang yang mempengaruhi dia ada orang yang sengaja nak dia terjebak dengan masalah dadah ni jadinya tuan tuan dia telah diuji macam tu dia telah lalui macam tu kita.

bersyukurlah tak kena ujian begitu dan sepatutnya kita kena lebih bersyukur dan bersimpati dengan apa yang dilalui oleh mereka sebab tu rata-rata yang saya
dapat dalam buat rawatan ni mereka yang terlibat bukanlah daripada golongan-golongan budak-budak nakal budak-budak buat tetapi mereka ini daripada kalangan kalangan
orang-orang yang baik daripada keluarga keluarga yang baik kepada orang-orang yang baik kepada keluarga-keluarga yang baik jangan rasa selesa jangan
ingat anak dah bagi mengaji dah bagi akhlak abang semua okey you bagi perhatian you punya rasa selesa dan hati-hati jangan kata dekat orang maksudnya
kita lebih kepada mendoakan orang lain mudah-mudahan Allah taala tak uji kita dengan ujian macam ni sebab belum tentu kita boleh handle masalah ni
<br><br> jadi sama-sama kita muhasabah diri dan kita menzahirkan rasa tanggungjawab dengan isu ini kepada semua insya-allah mudah-mudahan ia dapat menafaat
mudah mudah mendapat keberkatan insya-allah dan Saya yakin jika kan fahaman yg ditanam oleh minda orang orang Malaysia orang kita insyaallah 90persen masalah
dadah dapat diselesaikan nak tahu lebih lanjut macam mana cara dia hubungi saya tak kiralah you daripada orang biasa kah daripada rakyat biasa kah ataupun
daripada pihak berautoriti tentang dadah hubungi saya dan kita boleh live bersama-sama tak ada masalah tapi kalau pihak berautoriti saya nak slime dengan astaka
tuan-tuan habis tepi jalan tak payah buang karan.<br><br> untuk yang berautoriti yang nak bincang soal ni bagi masyarakat nampak bagi masyarakat luar sebagai
hakim kita boleh bagi manfaat bagi resort insya-allah, <br> alright itu yang saya nak ketengahkan di sini itu yang saya nak share dekat sini mudah-mudahan
tuan-tuan dan puan-puan Allahuakbar Allah maha besar keberkatan yang ada di sini memudahkan lagi urusan untuk menyelamatkan bunga bangsa kita insya-allah

Assalamualaikum saya yusni yusof dari Madinah
KOS RAWATAN RM38,530,00 SETAHUN UNTUK SEORANG PENAGIH DI PUSAT SERENTI.

kos pada tahun 2018 Jumlah Wang Rakyat Di Cairkan yg Bernilai Lebih Seribu Juta Setahun
Dr Sallehin pula berkata dari segi kos berbanding dasar memenjarakan pengguna dadah, polisi pengurangan mudarat dianggarkan dapat menyelamatkan perbelanjaan kerajaan sebanyak RM1 bilion setahun.
Beliau berkata menurut satu kajian yang dijalankan Pusat Penyelidikan Dadah dan Ubat ubatan, Universiti Sains Malaysia (Centre for Drug Research) pada tahun 2018, kos tahunan untuk rawatan dan pemulihan seorang penagih adalah RM20,690 bagi penjara dan RM38,530 untuk pusat Serenti manakala kos rawatan methadone di klinik kesihatan kerajaan cuma RM6560 setahun .
“Pertama kita akan selamatkan wang rakyat, sekurang-kurangnya RM1 bilion setahun. Itu hanya yang kita kirakan dari segi kos rawatan dan pemulihan,” katanya.
Penagihan dadah: Rawatan - tahanan RM3,500 sehari
B Nantha Kumar Diterbitkan Dikemaskini 26 Jun 2019, 11:57 am
Rawatan bagi penagihan dadah jauh lebih murah dan berkesan berbanding hukuman penjara yang diamalkan di negara ini, kata Ketua Jabatan Psikitarik, Fakulti Perubatan Universiti Mahsa, Profesor Dr Mohamad Hussain Habil.
Beliau berkata kerajaan pada masa ini membelanjakan RM3,500 sehari untuk seorang penagih dadah di pusat serenti mengikuti program pemulihan.
Namun, katanya, hampir 95 peratus daripada mereka kembali menggunakan dadah selepas keluar dari pusat pemulihan.
“Kaedah perubatan pula hanya memerlukan RM300 sebulan untuk rawatan dan peratusan yang menagih semula hanya lima peratus sahaja,” katanya kepada Malaysiakini.
ulasan kaedah pemulihan yg terbukti berjaya
MENGAPA DADAH INI DICIPTA DAN UNTUK SIAPA? klik video diatas untuk dapatkan penerangan jangan lupa subcribe
MULAKAN LAKUKAN DENGAN PERKARA YANG PERCUMA DAHULU #DOA AYAH DAN IBU
JIKA YANG PERCUMA DAN MUDAH TU PUN TAK BOLEH BUAT APATAH LAGI YANG BERBAYAR klik penerangan dalam video diatas jangan lupa subcribe
lagu dadah perangkap fitnah dengar lagu klik video dibawah jangan lupa subcribe
tajuk lagu: Perangkap Fitnah
lagu lirik ciptaan:Yusni Yusof
Penyanyi : Razzi Rahman,
Kerana dia kau dibenci
kerana dia kau hilang diri
keluarga dihina dicaci
mereka menjauhkan diri
penyakit dianggap jenayah
sakit dianggap runtuhnya akhlak
kerana pengaruhnya mengubah watak
kau dipandang dengan kebencian
ayah ibu tak terhingga malu
kau dipandang dengan kejahatan
undang-undang telah menentukan
penjara dan sebatan sebagai gantian
jika tiada tunai ditunaikan
wahai insan yang miliki fikiran
mana mungkin si bijak memilih jalan syaitan
pasti ada pengaruh dan tekanan mereka tewas dengan ujian
oh…oh…oh….oho…
hukuman tak pernah beri kebajikan
hanya menambah kebinasaan
nasihatilah hanya pada yang waras
usah perbodohkan diri
kerna kurang mengerti
huhuhu….. huhuhu…….
kerna kurang mengerti
lagu ini aku ciptakan berdasarkan hakikat kehidupan
mereka yang terlibat dengan dadah sering disalah ertikan
inilah punca pertama mengapa penyelesaian sukar diperolehi
gagal penafsiran adalah punca gagalnya pemulihan
cinta menjemput redha. nukilan yusni yusof
nukilan yusni yusof
Cinta Menjemput Redha 
hidup kerana adanya amanah, 
dalam amanah ada perintah, 
bukan risiko yang diberi, 
Itu rezeki untuk dibahagi,
mengeluh tanda mengalah, 
mengeluh tanda musnah, 
tanda lupa pada yang esa,
tanda lupa terus meminta, 
Beri kenyataan tanda berhenti berfikir, 
bertanya tanda kita hamba yg kerdil’
minda terus mencari berdoa,
buat kita tak jemu berusaha, 
Rasa syukur akan tenang, 
Rasa tenang akan menang, 
bila tegang carilah tenang, 
bila tenang pintarlah memandang,
Dia Maha Pemurah,Dia Maha Penyayang, 
bekalkan kita rasa cinta,
 untuk terus rasa bahagia, 
dalam suka atau pun duka, 
rasa cinta kan membawa redha,
FORUM BICARA ISU DADAH DI RADIO fm
INGATAN!
sebelum bertindak mendapatkan rawatan
di mana-mana pusat pemulihan
pastikan mereka telah
menunjukan bukti
pencapaian kejayaan pemulihan

JANGAN BUANG MASA!
AMBIL RAWATAN YANG TAK PERNA
ADA BUKTI PENCAPAIAN!

video testimoni pemulihan dadah 01: yusni yusof DRT> kota kinabalu
Assalamualaikum ustaz adik saya kan hari ingatkah hari tu bagitahu start dia masuk hospital dia macam kena sawan dan stok macam tu doktor cakap walaupun dia strok dia tetap cari barang tu doctor sedang buat MIR doktor cakap otak dia sebelah bawah ni sel-sel dia macam mati.. assalamualaikum,

Panggilan ke dua Assalamualaikum sorry ustaz Alhamdulillah tadi.. mau bagi tau ustaz tadi bagi dia minum selepas dia minum diaper sadu sadu (sendawa) dia batuk sikit lepas tu dia okey dia macam happy macam tu, ketawa-ketawa Alhamdulillah dia happy ketawa ketawa bagus tak Bagus tak dia bersatu Ya saya mandikan dia dengan sabun Alhamdulillah tangan dia semua tak boleh guna kaki tak boleh jalan setengah boleh setengah tak boleh tapi dia faham dia okey otak dia bingung dia cakap tapi Alhamdulillah saya tengok dia macam bagus aura dia kuat dia ketawa dia bersembang mula-mula dia minum Jah kejap lagi tu dia sendawa sedawa sedawa lepas tu dia batuk sikit lepas tu nak pergi tandas Dia cakap nak pergi tandas nak pergi tandas dalam 10 minit 15 minit dah okey sudah ketawa dengan sembang Alhamdulillah eyes ceria muka dia happy bagus Subhanallah saya nampak Saya tengok dia macam sembarang saya punya salor start tak buat awal tapi sembang dia boleh tangkap semua job tapi tangan dia saya tengok tadi macam okey tak tahulah mudah-mudahan hantar ke hospital sebab dia kena sawan doktor cakap dia kena 10 kali pagi tu dia hentak-hentak kepala ada di dinding panggil ambulan ambil dia kemudian bawa ke hospital aura dia saya nampak kau dah dia petang tadi Ayah ambil dia dah ambil syabu 5 tahun dah okey terima assalamualaikum
video testimoni pemulihan dadah 02: yusni yusof DRT> Sabah
lebih 19 tahun menjadi hamba syabu kini hidup gembira dan bebas tanpa pengaruh dadah
Helo Assalamualaikum Waalaikumussalam warahmatullah hari ini hari ke berapa Tuhan hari ke-30 lebih tak silap saya 36 ke 34 macam tu Alhamdulillah macam mana dengan pengalaman tuan selepas 19 tahun hari ini hari ke-36 lawatan yang kita okey tuan apa yang tuan rasa sekarang saya rasa Alhamdulillah tuan sihat memang saya terus terang sajalah tuan saya pernah tak ambil barang tu tuan tapi saya tak ambil barang tu walaupun jumpa kawan tu aku tengok Jah keinginan tu ada tuan tapi barang tu saya tak ambil hari-hari saya ingat tapi itulah masalahnya tidak ada apa-apa keinginan Saya nak ambil tak boleh Alhamdulillah Ya memang saya tidak ambil barang tu kebetulan tuan kat tempat kerja saya saya buat sliding rumah sebab rumah kawan dia ada barang tu dia ajaklah Saya memang mau dia buat dia buat dia buat dia bagi saya Saya senyum saya tolak tapi saya tak cakap dia main-main lagi sudah sudah habis habis semua cabut udah pakai langsung tak ada ambil tindakan memang ada badan saya macam tak nak tu Saya hairan tu kan sampai luar Rasa menyesal pun ada Alhamdulillah pun ada sebab saya tak ambil saya fikir fikirlah kawan tanya kenapa kau tak ambil saya cakap aku lihat-lihat dulu ah tapi saya tak cakap saya nak berhenti dekat dia.
video testimoni pemulihan dadah 03 : yusni yusof DRT> 20 tahun heroin Johor
gembira seorang ayah anak berangsur pulih dari setelah terlibat lebih 20 tahun heroin dengan program #DRT

Hello assalamualaikum waalaikumsalam warahmatullahi ustaz ya tuan macam mana Anak dah start dah berapa jam dah tadi pukul 11 tadi sekali tadi petang ni pukul 5 tadi makan lagi sekali so macam mana perkembangan dia Alhamdulillah ustaz saya bersyukur pada Allah subhanahu taala dia tidak lagi agresif macam dulu time tu biasanya dia akan mengamuk time tu masa tu dia macam tak mengamuk lagi dah memang Allahuakbar ucap banyak-banyak terima kasih dan saya sendiri pun menangis Tuan macam tak percaya ya Allah

Tuan dekat 20 tahun bayangkanlah kau tidak sebelum ni dia nampak pisang tu apakah yang masak masak dia dah pergi ambil Sekarang dia tak ambil lah Alhamdulillah mudah-mudahan
Allah Ta'ala bantu kita ustaz insyaallah kun fayakun Allah kata jadi jadi Amin amin
umur dia 42 tahun dia dah terlibat ambil dah 20 tahun dengan sekali treatment dengan izin Allah kunfayakun Allah taala kata jadi Alhamdulillah jadi
Subhanallahsekarang hati dia lembut Sekarang ni dia kalau dia nak keluar-keluar dah kita tak halang dia nak keluar keluarlah kalau bapa saya ucap terima kasih banyak-banyak ustaz terima kasih tuan Assalamualaikum
video testimoni pemulihan dadah 04 : yusni yusof DRT> tukang tes syabu pulih > kelantan
pakar tester syabu kini bersyukur gembira bebas dari cengkaman dadah dengan program #DRT
Hai assalamualaikum ya tuan hari tu ambil penawar macam mana tuan Alhamdulillah tuan macam mana tuan start hari pertama tu lepas tahu na tu Oh awal-awal tak boleh bangun lima hari tak boleh bangun jadi macam mana cerita sikit saya jadi macam sentiasa penat kerap buang air kecil, Saya nak ucap terima kasih dekat ustaz Alhamdulillah selama 3 tahun Saya main barang ya saya ambil ais Lama juga saya tegar saya sambung jadi ahli kalau tidak saya nak tapi sekarang tak ada langsung rasa nak barang betul rindu is dahsyat macam rindu kekasih rasa pelik tiba-tiba tak tanya langsung dekat ais start daripada itama memang dia cepat lupa Alhamdulillah antibodi tanh asal dah hidup balik antibodi Tuan dah bertukar kepada ais sekarang antibodi sebenar dah function semula sebab dia bina balik antibodi imunisasi kawan saya tu penagih juga Dia nak berhenti saya ni kira macam tester barang yang mana great power yang mana tak bawa sayalah tukang test orang terima pandangan pada saya kalau saya kata tak okey orang tak beli sekarang Anak dah besar isteri dah ada kerja pun ada sekarang mudah-mudahan tuan menjadi inspirasi lebih ramai lagi Saya tanya pedang pandangan tuan adakah masalah dadah ni masalah besar tapi masalah kecil jadi masalah dah ni boleh berhenti jangan besar-besarkan sangat memang betul dia perlukan bantuan untuk tinggalkan benda ni untuk tingkatkan antibodi asal semula okey bai Assalamualaiku
jom tonton
Live ! program rawatan online yang sedang dijalan kan
video testimoni pemulihan dadah 05: yusni yusof DRT :live saat rawatan>johor
video testimoni pemulihan dadah 06 : yusni yusof DRT :
video testimoni pemulihan dadah 07 : yusni yusof DRT :live saat rawatan>
video testimoni pemulihan dadah 08 : yusni yusof DRT :
Add Yourvideo testimoni pemulihan dadah 09: yusni yusof DRT
video testimoni pemulihan dadah 10 : yusni yusof DRT
video testimoni pemulihan dadah 11 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 12 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 13 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 14 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 15 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 16 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 17 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 18 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 19 : yusni yusof DRT >
video testimoni pemulihan dadah 20 : yusni yusof DRT >
Keunikan program rawatan #DRT
1- Anda tak perlu berhenti kerja
2- Tak perlu ambil cuti. boleh berkerja seperti biasa
3- Tanpa perlu meninggalkan ibu ayah isteri Serta anak-anak
#DRT adalah the latest treatment family konsep.
Rawatan Pemulihan Ini adalah #Pantas #Mudah dan #Berkesan.
terjebak syabu 10 tahun kembali bertugas selepas 26 hari program
isteri berjaya pulihkan suami dengan formula DRT tanpa pengetahuan suami
dari brunei 20 tahun terlibat tak percaya dapat hilangkan keinginan bermula hari pertama program.
rawat masalah gian manthadon jangan amal azabnya lebih menyakitkan
ikhtiar seorang isteri selamatkan suami yang tegar ketagihan syabu dan ketum
lebih 20 tahun terjebak heroin tak pernah putus barang tak pernah kena tangkap

ada pihak tertentu berkata ini cuma video live call jer..

tanya dia balik

KAU ADE???

UNTUK DAPATKAN LEBIH LAGI VIDEO-VIDEO TERBARU KAMI DI YOUTUBE > DRT progam pemulihan dadah NO 1 terbaik di malaysia

(bhg 2)dari sabah lumpuh akibat syabu adik ni adalah seorang wanita berusia 25 tahun telah terlibat dengan syabu hapir lebih kurang 5 tahun, kerana kurang pengetahuan keluarganya menghalang untuk terus ambil syabu kerana mereka fikirkan itu adalah cara pemulihan.. malangnya adik ini terkena 10kali sawan dan lumpuh separuh badannya akibat kesakitan gian yang melampau. kita jangan fikir mereka ambil syabu sekadar suka suka semata mata tetapi disudut kesakitan yg mereka alami sangan azab hingga boleh membawa maut.
pemulihan syabu jarak jauh antara semenanjung dan sabah. vidio ni adalah kisah seorang mak saudara yg luar biasa sanggup kutip anak saudara yg tertangkap kerana menggunakan dadah. seluruh keluarga yg lain tidak setuju tindakan mak saudaranya kerana sanggup jamin anak saudaranya ini dan mencari rawatan. setelah dapat maklumat tentang #drt dan melihat sendiri pencapaiian mereka yg terdahulu dia sanggup membelanjakan sebahagian dari rezekinya dengan anak ini untuk rawatan. Alhamdulillah kini anak ini telah pulih sepenuhnya dan ahli keluarga yg lain sangat kagum dengan pencapaian anak saudara merteka.. ibu dan ayah anak ini telah lama berpisah.
pemulihan syabu rawat suami tanpa perlu ke pusat serenti
dari sabah kejayaan isteri rawat suami dari syabu
7 tahun syabu kini pulih dalam kelompok penagih yg lain dari kedah daerah kubang pasu

WASSUP/TELEGRAM SEGERA 016 658 8038

terus ke telegram : 0166588038